11 неща, които показват, че имате добър мъж

Feeling good. Man plays guitar for his girlfriend at beach on their picnic at daytime
 1. Той ви кара да се чувствате красива отвътре и отвън – той не само ви го казва, но и ви кара да се чувствате красива чрез действията си. Комуникира не само с тялото ви, но и с душата ви.
 2. Вдъхновява ви – притежава силен и стабилен характер. Като такъв, той ви вдъхновява с думите и делата си. Той ви кара да сте най-добрата версия на себе си.
 3. Той ви подкрепя винаги, когато може – той знае колко е важно да ви подкрепя и да задоволява нуждите ви. Това не означава да изпълнява всяка ваша прищявка, но да се отзовава, когато е наистина нужен.
 4. Винаги търси начини да се развива – той никога не се възгордява от себе си. Въпреки че е интелигентен, един истински мъж винаги знае, че има как да се развива. Учи нови неща, поема нови отговорности, тренира по-усърдно. Гордее се, че винаги търси как да стане по-добър.
 5. Кара ви да се чувствате спокойни и сигурни – да се чувства спокойна и сигурна е много важно за всяка жена. Задължение на мъжа е да се погрижи за това. Ако нещо лошо се случи, той винаги ще помогне и ще защитити жената до себе си.
 6. Той се радва на малките неща – отваря ви вратата, дърпа ви стола, храни децата. Обръща внимание на детайлите. Никога не е прекалено зает, за да ви покаже малките жестове  на внимание.
 7. Той е честен – той никога не би излъгал, изневерил или откраднал. Той не се колебае да казва нещата, каквито са, неззависимо дали трябва да излежда лош.
 8. Никога не тормози вас или някой друг – никога не би ви тормозил психически, физически или емоционално. Вместо това използва интелигентността си и силата на характера си, за да решава конфликтите.
 9. Винаги е до вас – той изразява любовта си постоянно. Поради никакви обстоятелства не би ви пренебрегнал, дори когато е изключително зает. Никога не би ви изоставил.
 10. Той постоянно полага усилия да заслужи и задържи доверието ви – той разбира, че доверието не може да се получи насила. Веднъж щом го е получил, се отнася с него като с нещо свещено. Никога не ви кара да се съмнявате в него.
 11. Винаги ви поставя на първо място – това не означава да коленичи пред вас. Означава, че винаги мисли как нещо ще ви се отрази, преди да го направи. Приема това за свой дълг и го изпълнява с радост.
Copyright 2021 - Lifetime.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram