17 знака, че сте готови за връзка

0
1287

Необходима е част от вас, за да можете да се свържете с друг, освен себе си. Трябва да сте емоционално стабилни, за да започнете романтична връзка. Така че въпросът ни е, готови ли сте? Мислите ли, че можете да дадете на друг човек да влезе в живота ви и да стане част от него?

Разберете дали сте готови за връзка!

1. Щастливи сте, че сте несемейни. Вие сте в състояние да се насладите на живота и да направите себе си щастлив, защото сте достатъчно силни, за да живеете сами.

2. Знаете как да поставите другите на първо място пред вас. Взаимоотношенията са свързани с компромиси и жертви. Знаете, че щастието на другия човек е също толкова важно, колкото и вашето, и сте готови да поставите неговите интереси пред вашите.

3. Чувствате се удобно с идеята да сте с друг човек, освен с приятелите и семейството си. Това означава, че желаете да споделите времето и пространството си с него.

4. Искате да сте във връзка, а не го правите, защото трябва. Има разлика.

5. Искате да сте във връзка не защото искате да получавате любов, а защото искате да споделяте любовта с някой друг.

6. Простихте на бившите си. Приехте, че всичко вече е в миналото и можете да продължите напред.

7. Щастливи сте и се радвате на щастливите двойки и влюбените хора.

8. Не очаквате перфектни отношения.

9. Не търсите, нито пък чакате отчаяно. Знаете, че любовта идва някой ден.

10. Вие сте уверени в себе си, защото знаете колко струвате и не сте склонни да се примирите с по-малко или да се съобразите с това, което обществото очаква от вас.

11. Нямате нужда от връзка, за да бъдете щастливи, защото знаете, че да сте във връзка означава да споделяте щастието си с някой друг, а не да търсите такова от него.

12. Знаете какво искате и както не искате в една връзка.

13. Знаете, че комуникацията е един от най-важните фактори в една връзка. Можете да се отворите пред някого и да бъдете добри с него. Също така сте добър слушател.

14. Промяната е нещо, което не ви плаши. Вместо това я приемате като предизвикателство и възможност да растете повече.

15. Омръзнало ви да флиртувате и да играете игри. Искате ангажираност във връзката.

16. Финансово сте независими. Не планирате да влизате във връзка главно за да имате партньор, който може да купи нещата, които искате и от които имате нужда.

17. Нямате нужда от някой, който ще ви „спаси“. Оставете клишетата във филмите. Можете да давате любов само ако обичате себе си.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here