3 стъпки, с които да накарате „Закона за привличането“ да работи за вас

8570
Pixabay images

3 ПРОСТИ СТЪПКИ КЪМ ЗАКОНА ЗА ПРИВЛИЧАНЕТО

СТЪПКА 1: ПОИСКАЙТЕ

Повечето хора са запознати с фразите „Поискайте, вярвайте, получавайте”.  „Искането” се счита за първата стъпка от създаването в Закона за привличането, и ние вярваме, че то е много важно, но това е само част от него. Преди да поискате, бъдете сигурни, че това е, което наистина желаете.

За да започнете, си дайте време и останете сами в тишината, където можете да седнете и да осмислите живота си. Вземете компютъра си, дневника или тетрадката си и позволете на творческите идеи да текат.

Запитайте се…

– Какви са мечтите ми?

„Какви са моите желания?“

– Какви са моите нужди?

– Къде мога да видя себе си?

„Какво обичам да правя?“

– Какво е забавно за мен?

Позволете на закона за привличането да се отвори, да се слее с вашите мечти – точно както правят децата.

Децата вярват, че могат да направят всичко и да го направят добре. Някои от нас са склонни да губят това чувство, когато остаряват и заради това правим грешки. Грешките са част от живота и ни позволяват да се адаптираме, променяме и растем. Можем наистина да имаме, да бъдем и да правим всичко, за което сме насочили ума си.

Когато правите това, пишете каквото ви дойде на ум. Оставете само добри мисли и чувства. Добрите чувства наистина са ключът към желанието, а след това преминете към процеса на „запитване“. Ако мечтите ви изплашат малко, това е добре. Всъщност това е много добре! Това означава, че вашата мечта е Голяма и вашият потенциал е достатъчно голям, за да го постигнете. Продължавайте да визуализирате, да се чувствате по-добре и по-добре.

Можете също така да медитирате.. Медитацията за 5-10 минути на ден може наистина да помогне за отключване и увеличаване на силата ви.

След като наистина решите какво желаете, останете фокусирани и поискайте. Искането трансформира целия процес на Желанието и започва създаването.

СТЪПКА 2: ВЯРВАЙТЕ

Следващата стъпка е да повярваш. На този етап  си представете как бихте искали  да бъдат нещата. След това  почувствайте, че се изпълнява. Вие трябва да имате непоколебима вяра, че това, което желаете, идва към вас.

Поради буфера на времето нещата не винаги се случват веднага. Това е добре. Бъдете позитивни. Понякога нетърпението или съмнението могат да се появят по време на този етап и напълно да объркат създаването.

Когато живееш с вяра и положителни емоции ще позволиш на това, което желаеш да се случи.

Оставете всеки ден да бъде изпълнен с надежда, вяра, сила и страст за това, което ще дойде – освободете съмнението, тревогата и страха.

Поддържайте действията си спрямо вашите намерения и желания. Отрицателната емоция не ви е от полза.

Вторият етап е, когато щастливо чакате и се наслаждавате на пътуването. За да сте сигурни, че действате правилно, което е в съответствие с желанието ви, можете да слушате и да следвате интуицията си. Тук трябва да предприемете  стъпки за действие, които ще ви помогнат да реализирате желанията си.

По време на този процес е важно да запазите своята страст, но не прекалявайте. Доверете се и вярвайте в процеса.

СТЪПКА 3: ПОЛУЧИ

Когато започнете процеса на приемане на Закона за привличането, поздравете себе си и Празнувайте!

Заслужавате го! Това вълнение ще помогне на процеса на проявление напълно да се реализира, вероятно дори да го ускори и да надмине очаквания ви.

Продължете да живеете с положителни емоции и да осъзнавате и разсъждавате върху истинската сила, която винаги сте имали в себе си. По този начин можете да постигнете успех във всичко, за което прилагате тези принципи.

Не забравяйте, че това не е нещо, което току-що сте активирали, защото сте го осъзнали, а е работило през цялото време. Сега знаете как напълно да използвате силата си чрез Закона за привличането. Всяка мисъл, дума и действие формират съвместното творение с Бог и Вселената. Вие имате безкрайната сила на сътворяването.

Съзнателното прилагане на Закона за привличането може да ви донесе успех в това, което сте смятали за невъзможно.

Потенциалът за всичко съществува в Бог и Вселената, но способността за привличане съществува във ВАС.