4-те типа скандали, които сочат, че връзката ви скоро ще приключи

0
4958

Има много неща, за които двойките се карат – от малки дреболии до наистина сериозни теми. Има обаче 4 типа скандали, които показват, че краят на връзката ви наближава и вероятно скоро ще настъпи.

Скандал относно второ или трето предателство

Изневярата е огромна причина за скандал. В човек бушуват много емоции, когато разбере, че партньорът му го е предал. Естествено, изневярата не изначава на всяка цена, че връзката ви е приключила. Някои двойки са склонни да си простят и да продължат напред.

Ако, обаче, такова нещо се случва повече от един път, това е знак за скорошна раздяла. Все пак, ако сте си обещали да сте моногамни, а другият човек преберегва това и се грижи само за собствените си нужди, можете ли изобщо да разчитате на него?

Скандал за лъжи

Ако хванете половинката си в лъжа повече от един път, това е значителен повод за притеснение. Да, ако искате да спасите връзката си може да задълбаете в причините, които карат този човек да лъже.

Страхуват ли се да не ги осъдите? Останал ли им е травмиращ спомен и навик от детството? Можете да се опитате да потърсите помощ и да решите проблема.

От друга страна, този човек съзнателно ви е погледнал в очите и ви е излъгал или изманипулирал. Това със сигурност разрушава доверието и може да е повод за раздяла.

Липса на секс

Често пъти либидото на единия партньор е по-ниско от това на другия. Това не е повод за притеснение. Ако, обаче, сексуалното желание напълно липсва, човекът, чиито нужди не са задоволени, започва да презира партньора си и връзката започва да се руши.

Точно заради това е много важно да изкоментирате отрано очакванията си за сексуалния живот, какво ви харесва и какво не и да решите проблемите си навреме, ако имате такива. В много връзки главните караници и скандали са на тема секс.

Неблагодарност

Всички обичаме да се чувстваме оценени. Когато човекът срещу нас сяка никога не ни е благодарен за усилията ни, това ни натъжава и ядосва. Чувстваме, че ни вземат за даденост и не е невъзможно да тръгнем да търсим щастието си другаде.

Много е важно да показвате на половинката си, че я оценявате, и че играе важна роля в живота ви. Оценявайте малките неща – от кафето сутрин до това, че ви помага с някаква задача, въпреки че е уморен от работа. Никога не е излишно да покажете любов и признателност и да накарате другия да се чувства добре.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here