5 от най-токсичните двойки според зодията

0
1484

Лъв и Рак

Лъвът и Ракът са идеални един за друг на теория, но на практика нещата не са така перфектни както изглеждат. Тези две зодии притежават тази естествена химия помежду си, която ги привлича един към друг, но реалността е съвсем различна.

Лъвовете искат да бъдат във връзка, в която са в безопасност и се чувстват сигурни. От друга страна Раците искат сериозна връзка с партньора си, в която да се изразяват истински и дълбоки емоции.

Лъвовете са критични, защото са честни, а Раците приемат всичките тези критики доста лично, и биват лесно обидени. Те не показват на партньорите си колко много ги боли, но всъщност наистина е така.

След време Раците започват да трупат гняв в себе си, защото са крили емоциите си прекалено дълго. Точно тогава връзката се разпада.

Везни и Телец

Тази комбинация не е сполучлива, заради многото прилики. Тези две зодии си приличат прекалено много и причината нещата да не се получават е, защото виждат собствените си недостатъци в партньора си – все едно гледат в огледалото.

И двата знака имат силна воля и обожават романтиката. Но лоялността на Телеца идва в повече за забавните и общителни Везни. А нуждата на Везните да бъдат винаги прави, подлудява Телците.

Много е трудно и за двете зодии да направят компромис и няма да бъдат щастливи, когато имат и най-малкото разногласие. След време тази връзка несъмнено ще приключи.

Стрелец и Рак

Напълно логично е тези две зодии да не бъдат заедно, защото нямат нищо общо.

Раците обичат да си стоят вкъщи и са напълно отдадени на партньора си, докато Стрелците са всичко друго, но не и домошари. Те са изследователи и обичат предизвикателствата. Те живеят, за да пътуват и да посещават нови места – точно обратното на Раците.

Заради всички тези различия, макар да се обичат, дълбоко в себе си знаят, че връзката няма да продължи дълго време.

Близнаци и Риби

Рибите са твърде егоистични що се отнася до връзките – те искат партньора само за себе си. От друга страна Близнаците имат приключенски дух и много енергия. Най-важното нещо е, че Рибите не искат да следват примера на Близнаците, и ако Близнаците променят плановете в последния момент, сърцата на Рибите биват разбити.

Рибите обикновено са много сантиментални и се вглеждат прекалено в нещата, които казваш или правиш. Затова накрая са наранени. Близнаците се нуждаят от някой, който ще издържи на темпото им, а Рибите определено не са правилния избор.

Скорпион и Овен

Ако търсиш конфликт, това е точната комбинация. Връзката ще продължи известно време, но рано или късно ще приключи в пламъци.

Скорпионите са най-сексуалния и мистериозен зодиакален знак и обичат да командват, което е абсолютно несъвместимо с Овните, защото те са тези, които трябва да командват и да решават всичко във връзката.

И двете зодии са изключително страстни, затова има такъв сблъсък между тях. А да не споменаваме упоритостта и на двамата, която води до разпалени и тежки скандали, което пък води до ужасна раздяла след време.

Скорпионите изискват много заради темперамента си, затова е по-добре да намерят някой, който може и иска да се справя с него.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here