7 двойки зодиакални знаци, които живеят в любов и хармония

4470

Кои са зодиите, които си подхождат и изграждат силни и хармонични връзки? Вижте в следващите редове:

Овен – Близнаци

Няма как да има огън без въздух, нали? Точно както Огън и Въздух, Овен и Близнаци се допълват и създават нещо красиво помежду си. Те се нуждаят както от интелектуална активност заедно, така и от физическа страст. Така че ще има безкраен съвместен празник за такава двойка – и мислят еднакво, и се чувстват добре заедно – какво по-хубаво!

Стрелец – Лъв

Два знака, които принадлежат на Огъня се чувстват отлично заедно! Те лесно намират общ език, защото вече говорят същия език. И ако пътуват много заедно, тогава страстта на Стрелец към промяната и на Лъва към лукса, са напълно удовлетворени паралелно! Просто трябва да пътуват до най-различни страни. За щастие и Стрелец, и Лъв могат да изкарат добри пари лесно, затова никой от тях не се чувства незначим.

Овен – Везни

Венера и Марс винаги са перфектни заедно. Везните са точно този романтичен знак, закрилян от Венера, а Овен е знакът на Марс! Те винаги ще бъдат интересни един на друг и лесно ще успеят във всичко. Така че това е щастлива и богата двойка, която ще се радва на хармонични отношения дълго време.

Водолей-  Дева

Девата е много практична, Водолеят има много нови и интересни идеи. Те са различни, но изключително много се привличат. Така те вършат чудеса заедно, както един за друг, така и за близките си. Доста често прекарват времето си заедно, като готвят, правят и произвеждат красиви неща, разхождат се сред природата. И те могат да преживеят всякакви трудности!

Рак – Скорпион

Представителите на зодия Рак държат много на личното си пространство, макар че доста често следят партньорите си. А Скорпион е … лудо влюбен. Той вижда само хубавите страни на половинката си. Това много се харесва на Рака, за когото е изключително важно да бъде себе си в една връзка.

Телец с Козирог …

И двамата са земни знаци, много практични, делови, донякъде сериозни, но наистина искат ярки впечатления. Така че обикновено такава двойка има много деца, които щастливо и отговорно възпитава заедно! 

… или с Риби!

Телецът има достатъчно здрав разум, за да поддържа романтиката и въображението на Рибите, като от време на време ги презимява на земята. Така любовта между двамата ще бъде сериозна. И трайна!