7 неочаквани знака, че партньорът ви си пада по някой друг

16087

Познавате партньора си доста добре, така че може наскоро да сте забелязали промяна в комуникацията или някакво странно поведение от негова страна. И все пак, не можете да кажете със сигурност какво точно става.
Ако смятате, че партньорът ви си пада по някой друг, вероятно сте прави.

В крайна сметка, точно затова се нарича интуиция.
Независимо от това, трябва да сте сигурни, че не грешите. В тази статия ще разгледаме задължителните знаци, които ще ви помогнат да разберете дали партньорът ви се влюбва в някой друг.

1. Избягва да прекарва време с вас

Някога сте имали специални срещи, но напоследък той е твърде зает, за да излезе с вас. Със сигурност всички се нуждаем от време за себе си, но това определено не означава, че трябва да се чувствате сякаш сте сами във връзката. Ако партньорът ви ви отделя все по-малко време, това е ясен знак, че той просто не иска да прекарва времето си с вас. Каква може да е причината?

2. Рядко ви гледа в очите

Някои от знаците, че партньорът ви се е влюбил в някой друг, могат да бъдат трудни за разпознаване, но не и този. Когато човек е влюбен, той има естествена нужда да поддържа контакта с очи за по-дълги периоди от време. Ако сте забелязали, че партньорът ви почти изцяло е спрял да ви гледа в очите, това е знак че идва края. Вече не ви обича, той или тя може да се опитва да скрие вината, която емоционалната им изневяра предизвиква в тях.

3. Изведнъж партньорът ви иска да влезе във форма

Освен ако от преди не е бил любител на фитнеса, спонтанното желание на половинката ви да влезе във форма може да е много издайническо. Забележимите промени в поведението винаги трябва да се проучват по-внимателно.

4. Интимността е малко или никаква

Дълбоката интимност, която сте споделяли я няма. Гушкали сте се на дивана или в леглото, държали сте се за ръце, говорили сте с часове, правили сте редовен секс, но напоследък почти няма нищо или много малко от това.
Ако вашият партньор се опитва да стои на разстояние от вас, когато става въпрос за даване и получаване на обич, нещо определено не е наред. Интимността е силата, която кара двама души да се свържат и когато един от тях я избягва, има проблем, нуждаещ се от разрешаване.

5. Те започват да ви изключват от социални събития

Това е особено негативен знак, защото показва всъщност колко дълбок наистина е вашият проблем. Това не е само знак, че партньорът ви се е влюбил в друг човек; това е знак, че той или тя се опитва да се откъсне от вас.
Ако вашият партньор избягва да ви води на социални събирания, това е ясен знак, че вече не желае да го виждат с вас, и че не иска другите хора да знаят, че имате връзка.
Може би е спрял да ви кани, защото човекът, който го интересува, може да се появи на тези събития. Или това е просто първата стъпка, която предприема, за да се отдели от вас, за да може да ви намери заместник.

Така или иначе, това е солиден признак, че може да е време да съберете нещата си и да намерите някой, който ще ви обича истински.

6. Избягват да говори за общо ви бъдеще

Преди сте си говорили и сте правили планове за бъдещето. Но сега изведнъж не иска излишно да се „притеснява“ за бъдещето. Това разбира се са само оправдания. Той е насочил поглед към някой друг, а вие сте просто временен заместител.

7. Раздразнителни са около вас

Независимо дали е вашето отношение, външният ви вид или готвенето, вашият партньор е започнал да се дразни от всичко, което сте ​​- това вероятно е, защото има нов любовен интерес. Щом получите нова лъскава играчка, старата вече не изглежда толкова привлекателна, нали?

Ако забележите, че някое от тези неща се случват във връзка ви, не губете надежда. Вместо това предприемете действия. Да оправите връзката си е много по-лесен, преди нещата да станат неконтролируеми. А ако вече е късно за оправяне, приключете нещата възможно най-бързо; истинската любов ще се появи все някога.