7 неща, които една силна жена не би толерирала във връзката

7578
Pixabay images

Намерили сте силна жена, която ви обича, но се чудите как да я запазите? Това може да е сложно, защото силните жени са много свободолюбиви. Ако искате сърцето и да е само ваше и връзката ви да процъфтява, не правете тези 7 неща:

Неуважение

Силните жени никога не биха толерирали да не ги уважавате. Не ги обиждайте, не ги подценявайте и не потъпквайте тяхното мнение.

Не се дръжте с нея както не бихте искали тя да се държи с вас.

Да доминирате във връзката

Ако искате да имате целия контрол върху връзката, нещата няма да потръгнат. Силните жени могат да са уязвими, но и знаят кога да поемат контрола върху нещата. Трябва да сте партньори.

Да я третирате като неравна

Третирайте я като равностоен опонент. Ако иска помощта ви – ще ви помоли. Недейте да се поставяте по-горе на базата на това колко пари получавате или какъв е статусът ви. Вие двамата трябва да сте напълно равни. Понякога някой ще е горе, друг път ще му се случи да падне. Бъдете равностройни и ще видите, че тя наистина ще го оцени.

Да прекрачвате границите ѝ

Ако тя вече ви е отказала за нещо, не упорствайте. С векове жените са били считани за слабият пол и знаят, как да отстояват себе си и мнението си. Те знаят гранците си, моралите си, вярванията си и знаят кога е време да теглят чертата на нещо. Не прекрачвайте границите и за да не изпитате нейния гняв.

Да сте негативни към предложенията ѝ

Всеки човек понякога се чувства негативен и отхвърля всички предложения, които партньорът им дава. Силните жени, оначе, никога не биха толерирали постоянно да не се вслушвате в мението им.

Да не подкрепяте нейните мечти

Силната жена не би толерирала партньор, който не уважава нейните мечти и не помага за реализирането им. Тя никога не би потъпкала вашите цели. Защо вие бихте искали да го направите? Връзките са, за да си помагате взаимно и да сте по-силни заедно. Не я обезкуражавайте. По-вероятно е да изостави вас, отколкото мечтата си.

Да не показвате емоционалност

Силните жени искат две неща – да са независими и да обсъждат в дълбочина чувствата си с партньора си. Това подсилва връзката и я прави по-интимна. Жените имат по-голяма емоционална интелигентност от мъжете. Те ги четат като отворена книга. Въпреки това, не бъдете емоционални дистанцирани, в опит да не изглеждате слаби. Откликвайте на чувствата, които тя ви показва, и не крийте емоциите си.