7 ясни знака, че си срещнал някой от „душевната си група“

0
648

Срещали ли сте някога някой, който имате чувството, че познавате отдавна, дори да го виждате за пръв път? Чувствали ли сте необяснима и силна връзка с някой без да знаете защо?

Вярвате или не, има хора, които сякаш ни познават и се свързват с нас на душевно ниво. Може да се каже, че тези хора са част от нашата „Душевна група”.

Член да „Душевна група” е човек, който е част от група хора, които са на еднакво физическо, духовно, емоционално и ментално ниво във всеки един момент.

Тази силна и духовна връзка е много повече от това да имате еднакви мнения, вкусове или хобита. Това е необяснима връзка, която усещаш с всеки удар на сърцето си.

Ето 7 знакa, че си срещнал човек от своята „Душевна група”:

Имаш чувството, че си ги познавал цял живот

Всеки от вас е споделил толкова много от живота си с другите, че всеки член от Душевната група може да разкаже странни подробности от детството ти, все едно те е познавал тогава, дори да не е.

Чувстваш се обгрижван, бодър, щастлив и обичан в тяхно присъствие

Докато единственото нещо, което ти носят някои хора е чувство на тъмнина и негативност, твоята Душевна група те кара да изпитваш лекота и щастие. Чувстваш се наистина обичан и оценен около тях.

Те карат енергията ти да се повишава

Вместо да се чувстваш изтощен, всеки път щом прекараш време с Душевната си група, се изпълваш с енергия.

Изпитваш постоянно влечение към тях

Нормално е да изпитвате силно влечение един към друг. Ще бъде невъзможно да се опитвате да го спрете, дори то да ви разсейва.

Единственото, което можете да направите е да се поддадете.

Можеш да бъдеш такъв какъвто си около тях

Не е нужно да се криеш или да се преструваш, когато си с някой от Душевната си група. Можеш да бъдеш истински и уязвим, защото и двамата се радвате на автентичността си.

Чувствате се удобно и сигурно, когато гледате в очите им

Може никога да не сте се виждали преди, но веднъж щом очите ви се срещнат, не е неудобно или странно. И се чувствате комфортно и сигурно, когато погледнете в тях. Изпитвате нуждата да се опознаете веднага, дори погледите ви да са се засекли за кратко.

Те ти дават сила и те подкрепят, за да бъдеш себе си

Душевната група не само те подкрепя, за да успееш, но и да развиеш потенциала си до край.

Предизвикват начина ти на мислене, помагат ти да се освободиш от това, което те дърпа назад и те подтикват да постигнеш целите си.

В случай, че намериш човек, който отговаря на всичко споменато по горе, никога не го оставяй да си тръгне.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here