8 лесни начина да вземеш номера му

646

И така, много харесваш някой мъж и умираш да вземеш номера му, но не искаш да оплескаш нещата или още по-зле, да изглеждаш отчаяна. Не си сигурна дали ти трябва да направиш първата крачка, или да оставиш мъжа да го направи. Но повечето мъже не са достатъчно уверени, за да го направят, затова ти си на ход.

Почерпи го с питие

Ако искаш да вземеш номера му, просто го почерпи с питие или пък две. Когато види колко си уверена и още по-важното, че се интересуваш от него, ще ти даде номера си за нула време.

Просто му купи питие, усмихвай се провокативно от другата страна на бара и го изчакай сам да дойде при теб.

Бъди смела и директна

Събери всичкия си кураж и намери онази силна жена в себе си, и сама поискай номера му. Ако направиш това, той със сигурност ще оцени смелостта ти, ще хлътне веднага и ще бъде повече от щастлив да ти даде номера си.

Вземи приятелка със себе си

Тя ще свърши „мръсната” работа. Ще говори с него и ще му намекне, че си заинтересована. Също така може да му каже хубави неща за теб, които сама няма как да му кажеш още при запознанството.

Ако всичко върви по план, ще получиш номера му скоро.

Пъхни своя номер в ръцете му

Няма нищо по-секси и по-силно от това.

Ако си в бар, престори се, че отиваш до тоалетната и щом стигнеш до него просто пъхни номера си в ръцете му. След това се отпусни и чакай съобщение или обаждане от него.

Престори се, че си в беда

Мъжете обичат да помагат на жени в беда. Така се чувстват по-силни и важни. Измислете ситуация, в която ще ви трябва мъжка помощ, като например проблеми с колата, изглеждайте добре и го оставете да свърши останалото.

Покани го някъде

Поканете го на парти или някъде другаде и той ще бъде принуден да ви даде номера си, за да му пратите адреса. Умен начин да вземете номера му, без реално да сте го искали.

Ако току що се запознавате, първо поговорете малко преди да го поканите някъде.

Прати му съобщение в социалните мрежи

Когато става въпрос за запознанства, социалните медии значително подобряват шансовете ни да се свържем с някого индиректно.

За да вземеш номера му, просто му пиши.

Звънни или си прати съобщение от неговия номер

Престори се, че си изгубила телефона си и поискай неговия, за да си звъннеш. Толкова е просто.

Ако знаеш какво или по-точно кой искаш, действай смело, най-лошото което може да се случи е да ти откаже. Успех!