8 причини защо да обичате жената Дева

Virgo astrological sign hanging over female hands on blue backgr

Ако сте си харесали жена Дева, по-добре действайте бързо и я спечелете. Като типичен земен знак, тя е силна, честна и изключително амбициозна. Тя не е от хората, които просто ще седи и ще чака да вземете решение дали искате да сте с нея или не.

Тя е огромен перфекционист. Понеже е много аналитична, сякаш е предопределена за успех. Това понякога може да ви създаде впечатлението, че е прекалено критична и не-емоционална.

Тя просто иска да е най-добрата версия на себе си – за себе си и за всички, за които я е грижа.

Вместо да се стеснявате заради тази огромна земна сила, се вземете в ръце и действайте.

Ето още 8 причини защо да не чакате, ами да спечелите сърцето на прекрасната жена Дева:
Ако ви изглежда леко разсеяна, не се притеснявайте. Вероятно си представя нещо за вас двамата и крои планове за бъдещето.

Нейната красота се вижда във всичко, което прави и с което се занимава. Физически и духовно, около нея сякаш има аура на съвършенство.

Не приемайте прекалено навътре критиките на жената Дева. Тя винаги ви иска доброто и иска да израствате духовно и кариерно. Дори да ви създава такова впечатление, тя не е злобна. Всичко, което казва, е конструктивна критика, а не омраза.

Тя си има начини как да направи дома ви, живота ви и има ви по-спокойни и мирни. Тя ще организира всичко около вас. Мрази безпорядъка и обожава хармонията.

Тя е много земна и живее в реалността. Никога няма нужда да се тревожите дали не си играе някакви игрички с вас.

Колкото и невинна и организирана да изглежда, сексът с жената Дева ще ви разтърси из основи. Нейното либидо е много силно .

Тя винаги ще мисли за вас и ще направи всичко възможно, за да се чувствате обичани. Тя винаги мисли как да ви накара да се усмихнете, дори да е само с СМС, в който пише колко ѝ липсвате.

Нейната любов е силна, лоялна и вечна. Никога няма да ви даде причина защо да се съмнявате в нея. Щом намери любовта, тя е вярна до мозъка на костите си.

Copyright 2021 - Lifetime.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram