Бъдете в крак с модата с удобни и стилни дамски боти

В древността нашите предци са ходили боси хиляди години наред. 

Има твърдения, че едно от първите неща в които е еволюирал човека е именно носенето на обувки. Породени от неблагоприятни фактори, като честата смяна на климата, вечните пътешествия и доста други ги е накарало да обърнат внимание на краката си. 

В днешно време сме облагородени с изключително изобилие на различни видове обувки. Има различни за всеки един сезон.

Истината обаче е, че освен стилна и модерна, обувката трябва да е и удобна. Днес много хора се оплакват от неудобните обувки. Днес изключително много некачествени модели се предлагат на пазара. Неудобните обувки водят до редица проблеми на краката, като изкривявания, мазоли, чак до гъбични инфекции. Много изследвания доказват, че над 50% от хората в цял свят носят неудобни обувки. Именно това не трябва да допуснете да се случи и с вас. 

Много малко хора се замислят, колко всъщност различни видове обувки има. За тях обувката е - обувка, разделяща се на три вида - дамски, детски и мъжки. Истината е съвсем друга. Особено когато стане въпрос за дамските обувки. Всички знаем, че обувката е една от най-големите страсти на жената.

“Средно жената се влюбва седем пъти годишно. Шест от тях в обувки.” - Кенет Кол

Факт е, че връзката между обувката и жената е необяснимо силна. По този въпрос дори са писани книги. Има изключително много модели от ботуши с висок ток, до кубинки с платформа. Но ако трябва да се спрем, да отличим и да обърнем специално внимание на един определен вид, то това би били дамските боти. 

Ботите са едни от най-предпочитаните обувки за носене от жените. Проучване доказва, че всяка жена в дома си има поне един чифт боти.

Съвети за избор на удобни модели дамски боти

Има доста различни, стилни и удобни модели на дамски боти . Изработени от естествена кожа, еко кожа, велур и много други, за всеки вкус и каприз на жената. Ето и някой основни модела от тях, според които модните специалисти смятат, че трябва да притежаваме.

Боти в милитъри стил

Това са така наречените непреходните кубинки, които имат все по-атрактивна визия. Има доста шикозни и нестандартни, но все пак доста комфортни в ежедневието. Олицетворението на стрийт вижън няма как да остане незабелязано в този стил. съчетавайки се добре не само с дънки, а и с ефирни поли и рокли за по-нежен вид.

Боти на тънък ток

Те са идеални за почитателките на официалното облекло. Комбинират се със почти всичко, особено когато стане дума за делови срещи. Носейки ги с поли тип молив и сако гарантира изящен вид. Добре се съчетава и с чино панталон.

Боти до глезена

Идеални за есенния сезон, когато времето е още студено. Те заместват обичайните затворени обувки, изглеждайки доста по-стилно. Пасват добре, както на панталон така и на по-нежните тоалети. 

Боти без пръсти

Точното определение за този тип боти е - секси. Те позволяват да покажете невероятния си пединикюр. Могат да се носят по всякакъв повод и навсякъде. В парка, приятелско събиране или среща, дори на бизнес среща. Комбинират се със абсолютно всичко доста умело.

Боти тип Челси

Този тип е идеален за жените, които искат да се отдадат на по-ежедневната и неангажираща визия. Перфектни за по-дълги неделни разходки из паркове и алеи. Съчетаващи се идеално с дънки за по-лежерен, но все пак стилен вид. Тук удобството и модерното са в най-голям синхрон.

Обувките са неизменна част от нашия живот. Винаги може да изглеждаме перфектно и завидно, стига да знаем как да съумеем да съчетаем полезното с приятното, а именно как да бъдем в крак с модата с удобни и стилни дамски боти.

Copyright 2021 - Lifetime.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram