Furla - еталон за изискан италиански стил и качество

Furla - еталон за изискан италиански стил и качество

Търсите си нова луксозна чанта с уникален и привличащ погледите дизайн? Е, с избор на луксозна марка като Фурла, определено няма да сгрешите. 

Ако харесвате луксозните чанти и изискания стил в обличането, то вероятно сте чували за марката Фурла. Тя е в списъка с водещи световни марки за луксозни дамски и мъжки чанти, които са станали символ на луксозния начин на живот. Фурла се превърнала в еталон за високо качество и оригинален дизайн при кожените чанти. 

Фурла е основана през 1927г., което я прави една от марките за луксозни чанти и аксесоари с най-дълъг опит в модната индустрия. Ако искате да се запознаете по-подробно с факти за нейната история и продуктите, следващите редове са за вас.

Furla - еталон за изискан италиански стил и качество

Източник на изображение: Wikimedia Commons

С какъв стил се характеризират продуктите от марката Фурла?

С поглед към бъдещето и в крак с последните модни тенденции марката все пак остава вярна на своите дългогодишни семейни традиции в създаването на висококачествени чанти за ежедневието.

Марката несъмнено е един от производителите, които са с ценен принос за италианската модна история. Модните й колекции се произвеждат изцяло от висококачествена кожа съгласно традиционни технологии, които са плод на дългогодишния опит на марката. В изработката на елегантния им дизайн им можем да видим истински италиански гении, оригиналност и майсторство.

Едно от нещата, в които луксозната марка със сигурност е надмината, е оригиналността и майсторството в създаването на  дизайните на своите колекции чанти и аксесоари.

Furla - еталон за изискан италиански стил и качество

Източник на изображение: Wikimedia Commons

Сред модните колекции на марката ще намерите различни модели чанти и обувки както за ежедневието, така и за официални поводи. 

В създаването на своите чанти и аксесоари дизайнерите на марката са взели под внимание всеки моден вкус, тъй като сред тях ще откриете както класически и изчистени от детайли дизайни подходящи за официални събития, така и разчупени и цветни младежки дизайни, идеални за носене в ежедневието.

Без значение дали стилът ви на обличане е елегантен, спортно-елегантен или спортен,в колекциите чанти на Фурла няма начин да не откриете точната чанта за вас.

Освен в създаване на разнообразни дизайни луксозни дамски и мъжки чанти и раници, марката също  така се е специализирала в създаването на различни кожени аксесоари като портмонета, ключодържатели, органайзери за визитки, слънчеви очила, шалове, часовници.

Furla - еталон за изискан италиански стил и качество

Източник на изображение: Wikimedia Commons

Марката предлага също и колекции с различни видове дамски  обувки, сред които ще намерите ботуши, боти, кецове, мокасини, сандали, официални обувки на висок и нисък ток.

Как е възникнала Фурла?

Италианската модна марка води началото си от 1927-ма от северноиталианския град Болоня.  Основател на марката е Алдо Фурлането

Съпругата му Маргарита Фурлането. Компанията отпърво е била специализирана в търговия с дамски модни аксесоари и облекло, след което постепенно се разраства. 

През 1955г. в Болоня отваря врати  първият магазин на Фурла, който все още работи и до днес. През същата година основателят на марката решава да смени посоката на развитие на компанията като насочи производството главно към кожени изделия като чанти и портмонета.

Furla - еталон за изискан италиански стил и качество

Източник на изображение: Pexels

През 70-те години на миналия век в управлението на компанията Фурлането  получава подкрепата на своите наследници Карло, Пауло и Джована Фурлането. През този период марката представя и първата си колекция дамски чанти.

След началото на 90-те Фурла разширява своята дейност като отваря магазини в Америка, Германия, Великобритания, Испания, Япония, Хонк Конг, Китай.

През 2008 г. Джована Фурлането основава фондация към марката наречена Fondazione Furla за подкрепа на млади таланти в модната сфера.

През 2012г. марката отваря първия си магазин в Банкок, с което и полага основите на своята концепция за оригинален интериорен дизайн на моден магазин. 

Понастоящем марката разполага с обширна мрежа от магазини (общо 457 модни магазини в 50 държави), като колекциите на марката могат да се открият в общо 850 търговски обекта, от които 281 са физически магазини, 141 франчайза, 35 обекта в авио терминали и жп гари.

През 2015г. марката премества базата си в сърцето на Милано, която и се явява основният й шоурум. Има също така и свои бази в световни столици в Ню Йорк, Москва, Шанхай, Хонг Конг и Токио. 

Copyright 2021 - Lifetime.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram