Игри в парка

Парковете са чудесно място за игри и хранене на патици. Има и много игри, които можете да играете, включително Хвани флага, Футбол, Криеница и една от любимите дейности последно време - скачане на батут. Важно обаче е, преди да пуснете детето си на трамплин, да се уверите, че то е добре закрепено и от доверена марка. Батути funfit са едни от надеждните на пазара. Всички тези игри изискват много малко място и са страхотни за всеки, независимо от възрастта ви.

Криеница

Криеница е забавна и активна игра за деца. Насърчава креативността и насърчава доброто спортно майсторство на номерата. Освен това е чудесен начин да активизирате децата, като ги научите да търсят улики и да оценяват скривалищата. Играта може да бъде забавна и за възрастни.

Дама

Дама е стара класическа игра, която можете да играете в парка с група хора. В оригиналната версия рисувате квадрати на тротоара с тебешир, хвърляте малък тебешир и след това прескачате квадратите и се връщате в началната си позиция. След това предавате тебешира на следващия човек, който да играе.

Уловете знамето

Играта за улавяне на флага е забавна, състезателна игра, която се играе с два отбора. Всеки отбор има свое знаме, което трябва да върне на територията му. Членовете на отбора също могат да се маркират взаимно и да ги поставят в затвора, а първият отбор, който улови флага на другия, печели рунд. Capture the flag може да се играе през деня или през нощта и е идеален както за млади, така и за стари. За да играете играта правилно, разделете игралното поле на еднакви по размер територии. В зависимост от играта може също да искате да използвате светлини, за да помогнете на играчите да намерят знамето.

Краб футбол

Crab soccer е игра, която включва сядане по дъното и използване на краката за ходене. Играчите седят в позиции на раци и повдигат торсовете си, когато искат да се движат. Най-вероятно е непозната за читателите. Тази игра също е чудесен начин за развитие на координацията око-крак и работата в екип. Играе се на голямо правоъгълно игрище или зала с обозначени врати. Всеки отбор има лидер, който пуска топка в средата на терена и започва играта.

Pictionary

Когато сте готови за малко състезание, опитайте да играете игра на Pictionary в парка. Тази забавна игра е дейност за изграждане на екип, която е забавна за цялото семейство. Не е необходимо да сте велик артист, за да спечелите – просто трябва да можете да общувате добре в ограничено пространство. И таблото ще ви помогне да следите кой е най-добрият.

Copyright 2021 - Lifetime.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram