Как да изберем сребърни синджири? Съвети от MK-ORO

Сребърен синджир

Ако търсите сребърни синджири, които да подхождат добре на вашата визия, то трябва да знаете няколко важни неща за тях. Стерлинговото сребро е не само издръжливо, но и лесно за поддръжка.

Дори когато потъмнее, възстановяването на блясъка му е доста лесно. В случай, че сребърният ви синджир потъмнее, просто трябва да използвате сода за хляб или обикновени почистващи препарати, като обилни изплакнете с вода.

Сребърни синджири MK-ORO

Ето няколко важни неща, които е добре да знаете при изборът на сребърен синджир:

Модел на синджирът

Сребърните синджири обикновено са с хубави дизайни, защото среброто е лесно за обработка. Вашият избор на синджир, обаче може трябва да се води главно от визията ви.

Когато става въпрос за избор на сребърно украшение, винаги е препоръчително да изберете прости и стилни модели. За разлика от синджирите със сложни плетки,  простите модели може да използват за всеки повод.

Ширина на сребърният синджир

Ако висулката е тежка, изборът на тесен синджир е лоша идея. Това е така, защото синджирът ще трябва да поддържа висулката върху тясна повърхност, нещо, което ще накара среброто да се впие в кожата ви. Това може да бъде доста неудобно. Може също така да създаде неудобен външен вид още повече ако той има V форма.

Ето защо, ако имате тежък медальон, препоръчително е да имате по-широк синджир. По-широките верижки предлагат по-голяма повърхност. Трябва да знаете, че по-широкият сребърен синджир, няма да подхожда за всеки повод.

Цвят на верижката

Обикновено цветът на верижката, която поддържа висулката, винаги трябва да съвпада с цвета на висулката. Ако имате сребърен медальон, използването на сребърна верижка е препоръчително. Платиненият синджир, също би подхождал добре. Най-добре е да да имате висулка и синджир от един и същ метал, без значение дали това е злато или сребро.

Дължина на сребърният синджир

Що се отнася до дължината на синджирът, има две неща, на които трябва да обърнете внимание. Първото е вашето деколте, а второто е вашата височина. Ако сте ниска, изборът на дълъг синджир няма да подобри вашата визия. Така дори да изглеждате по-ниски, отколкото сте в действителност. В такъв случай изборът на относително къса верижка е по-безопасен залог.

В допълнение към тези характеристики, трябва също така да знаете, че ако слагате висулка, то тя също трябва да бъде подбрана според дължината на сребърният синджир.

Качество

Качество: Когато купувате сребърен синджир украшение, трябва да се уверите в най-доброто качество на среброто. Колкото по-високо е качеството, толкова повече ще запазите стойността на парите, които сте дали. В случай, че го препродадете, цената на чистото сребро ще бъде значително по-висока.

Среброто е ковко , така че комбинацията от висококачествено сребро с други метали се използва за по-голяма издръжливост.  Трябва да имате в предвид и още нещо, че  такава сплав трябва има, за да стане по-здраво среброто. Не правете компромис с качеството, така че не се задоволявайте с нищо по-малко от стерлингово сребро.

Дизайнът на е най-важното, от което трябва да се водите при избор на сребърно украшение . Всеки от нас има своите вкусове и предпочитания и трябва да избираме бижута, които ни допадат.

Така че дизайнът трябва да е според вашия вкус и да се съчетава с другите ви дрехи. Когато купувате сребърна верижка, имайте предвид, че всеки повод има своя чар, така че изберете дизайна, който ще е подходящ за това, например, ако ще я купувате за ежедневна употреба, тогава изберете семпла визия, която може да се съчетае с всеки стил на обличане.  Добре е да имате колекция от даден вид сребро, която може да комбинирате.

Изберете онлайн магазини с добра репутация: На пазара има много магазини, които ви предлагат сребърни бижута, но винаги се доверявайте на доказани онлайн магазини за сребро, като онлайн магазинът на MK-ORO Jewellery.

Copyright 2021 - Lifetime.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram