Как да убедим родителите, че им трябват сигурни бебешки колички

Как да убедим родителите, че им трябват сигурни бебешки колички

Една от тайните на успешния бизнес е да предусещате желанията на клиентите си. Не е достатъчно само да продавате качествени продукти, особено ако става въпрос за детски колички. Колкото и да са красиви, ако не са безопасни, майките и татковците няма да ги изберат. Значи е необходимо да убедим родителите, че им трябват сигурни бебешки колички на едро

Успехът ви ще бъде гарантиран, ако заложите на уникалните продукти на швейцарската марка ZIZITO.

Как да убедим родителите, че им трябват сигурни бебешки колички

Какво гарантира сигурността на швейцарските бебешки колички?

Бебешките колички на ZIZITO са с швейцарска конструкция и дизайн, което е предпоставка за тяхната надеждност и стилна визия. Те са проектирани в Швейцария и произведени съгласно високите местни стандарти за качество. Сигурността на бебешките колички на реномираната марка е гарантирана от сертификат за безопасност от SGS Швейцария. 

Родителите, които купуват тези продукти, могат да са спокойни за сигурността на своите деца, защото тези сертификати са признати като глобален еталон за качество. SGS S.A. е многонационална компания със седалище в Женева и е водещата в света за експертиза, тестване и сертифициране. 

Компанията извършва инспекции и проверка на количеството, теглото и качеството на стоките и изпитване на продуктите по различни показатели на безопасността. Извършваните проверки гарантират, че продуктите отговарят на световните стандарти и местните разпоредби.

Как да убедим родителите, че им трябват сигурни бебешки колички

Количките от Швейцария са проектирани с мисъл за сигурността на возещите се в тях деца. Предните колела на повечето модели са с пружинно окачване и са свободно въртящи се с функция за блокиране, за да не се задвижи количката сама. Задното колело също е с блокировка. Количките са много маневрени и имат амортисьори. За да се изключи напълно опасността децата да паднат от превозното средство, то има предпазни бордове, които при някои модели могат да се свалят. За по-голяма безопасност количките разполагат с 5-точкови колани и обезопасителна лента за ръка. Материалите, от които са изработени изделията са безопасни за здравето на децата и могат лесно да се хигиенизират.

Как да убедим родителите, че им трябват сигурни бебешки колички

Официален дистрибутор на продуктите на Zizito – Switzerland за България е „Зизито БГ“. Пълна информация за асортимента бебешки колички и други детски артикули може да се намери в сайта на ZIZITO за дистрибуция и търговия на едро. Там могат да се видят Общите условия за продажба и доставка на стоки в България и Общите условия за консигнация. 

За установяване на връзка с търговците на едро се изисква само да попълните формата за запитване, налична на сайта, а по-подробна информация можете да получите и по телефона.

Удобни и практични бебешки колички от висок клас

За удобство на децата и родителите количките разполагат с много екстри. Те са подборно описани в сайта на Zizito. Моделите са съобразени с факта, че малчуганите ги ползват дълго време и някои от елементите позволяват употребата на количката на различни етапи от развитието на детето. 

Комбинираните колички от типа 2 в 1 и 3 в 1 са много практични, защото при тях кошът може да се трансформира в седалка. Комплектите 3 в 1 съдържат и столче за кола, което е съвместимо с количката.

Как да убедим родителите, че им трябват сигурни бебешки колички

За да бъдат приятни дългите разходки, количките трябва да са максимално удобни за малките пътници. Затова съществува възможност за регулиране на опората на гръбчето и поставката за крачетата. Комфортът на малчуганите се осигурява още от сенници от водонепропусклив текстил с визьор, а за проветрение служат отварящи се страници с мрежа.

Детските превозни средства са лесни за пренасяне, тъй като имат олекотени шаситата от алуминий. Количките стават компактни и лесни за съхранение и транспортиране след като се сгънат, което може да стане само с един бутон и една ръка. Сгъването може да се извършва като чадър или хармоника.

Как да убедим родителите, че им трябват сигурни бебешки колички

Бебешките колички се продават с голям брой полезни аксесоари. Комплектът често включва чанта за принадлежности, дъждобран, покривало за крачетата и мрежа против насекоми. Практична екстра, която се харесва особено на майките, е наличието на просторен кош за багаж. Повечето колички имат също поставка за чаша или за бутилка с биберон, което е голямо удобство при дълги разходки. 

Как да убедим родителите, че им трябват сигурни бебешки колички

Copyright 2021 - Lifetime.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram