Какви услуги се предлагат в GSM сервиз?

В зависимост от това какъв смартфон имате, има различни услуги за ремонт, които могат да ви помогнат да върнете устройството си в работно състояние. Някои от тях включват смяна на батерията, ремонт на порта за зареждане, ремонт на жака за слушалки, ремонт на екрана и др.

Ремонт на екрана

Поддържането на екрана на смартфон в добро работно състояние може да удължи живота на вашето устройство. Може също така да ви помогне да се насладите на най-новите технологии, докато са още в начален стадий. За щастие има няколко налични услуги за ремонт на екрана, които да ви помогнат да направите точно това.

Фирма за ремонт на екрани може да смени спукан екран, както и да поправят износен. Добра идея е екраните ви да бъдат ремонтирани, ако са напукани или повредени, тъй като това може да ви помогне да се наслаждавате на смартфона си години напред.

Какви услуги се предлагат в GSM сервиз - смяна на екрана

Смяна на батерията

Смяната на батерията на смартфона е чудесен начин да подобрите живота на вашия му. няколко начина да смените батерията на вашия смартфон, включително да я изпратите в официален сервизен център.

Има и независими услуги за ремонт, достъпни онлайн. Те могат да бъдат чудесна опция за потребители, които не искат да харчат време или пари за изпращане на телефона си до официален сервизен център. Някои услуги дори предлагат гаранции, така че можете да сте сигурни, че получавате добър заместител.

Ремонт на порта за зареждане

Повредата на порта за зареждане може да ви попречи да заредите своя телефони. За щастие, имате редица опции, достъпни за вас. Някои компании ще обновят за една нощ резервни iPhone, докато други предлагат по-икономични решения. Най-рентабилното решение обаче може да включва посещение при вашия местен ремонтен специалист.

Какви услуги се предлагат в GSM сервиз - ремонт на порта за зареждане

Първо и най-важно, трябва да знаете, че портът за зареждане на телефоните може да бъде податлив на повреда. Това може да е резултат от редица фактори. Най-очевидното е физическото увреждане, което може да настъпи с течение на времето. Освен това може да сте изпуснали телефона си, което също може да причини проблеми.

Най-важната стъпка е да намерите специалист, който може точно да диагностицира проблема.

Ремонт на жак за слушалки

Наличието на слушалки е чудесен начин да подобрите музикалното си изживяване. Понякога обаче слушалките се износват или имат проблем. Това може да се дължи на редица причини, от обикновен производствен дефект до повреда от вода или прах. Сервиз за ремонт може да ви помогне да поправите слушалките или дори да смените калъфа.

Ремонт на високоговорители

Предлагат се няколко различни вида услуги за ремонт на високоговорители. Типът услуга, от която се нуждаете, зависи от вида на високоговорителя, който имате. Някои високоговорители изискват пълно възстановяване на конуса, за да сменят звуковата намотка, докато други може да се нуждаят само от смяна на проводника.

Какви услуги се предлагат в GSM сервиз - смяна на високоговорители

За да започнете ремонта, ще трябва да почистите конуса и околната гума. Това може да стане с помощта на скрепер. Ремонтен комплект за високоговорители може да бъде закупен и от производителя на високоговорителите.

Когато премахнете конуса на високоговорителя, ще трябва да тествате звуковата намотка, за да сте сигурни, че е чиста. Гласовата намотка е вертикална тръба, която преминава в постоянния магнит в задната част на високоговорителя. Ако звуковата намотка се трие в конуса, тя трябва да бъде премахната.

Тези и още различни услуги за поправка ще откриете и в Mlgroup – популярен GSM сервиз в София.