Какво е миглопластика?

Репутацията на всяка жена започва с нейната красива визия. А за да усъвършенства красотата си, жените търсят най-добрите средства. Миглопластиката, която предлагаме в салоните на Lash Boutique - Женя Мянкова, е един прекрасен метод, даряващ лицето с очарование. Миглите се удължават и сгъстяват, а погледът придобива ефектност и дълбочина. За целта се изискват висококачествени продукти, консумативи и умения, които моят екип, на Lash Boutique, предлагаме при извършването на миглопластика във Варна.

Миглопластиката представлява оформяне на ресниците на очите, чрез прикрепване на синтетични влакна, имитиращи идеално миглите, към собствените такива. Поставянето на мигли превръща очите в бижу за лицето, като това зависи от професионализма на козметика и качеството на използваните материали. Към момента миглопластиката е широко популярна техника, която има естетичен и практичен ефект в ежедневието на нашите клиентки. 

Своеобразните екстеншъни, които се използват в миглопластиката, са налични в различни дължини, дебелини и извивки и позволяват постигането на различни ефекти - от много естествени (техника косъм по косъм) до много изразителни (мега обем). Това разнообразие дава свобода на козметика да избере идеалните варианти, съобразени с желанията на клиента и спецификите на окото. За поставянето на мигли съществуват разнообразни техники, като всяка от тях изгражда характерна визия на окото. 

В моите салони, Lash Boutique – Женя Мянкова, в миглопластиката може да изберете измежду „Руски обем“, „Косъм по косъм“, „2D”, “3D”, “4 D” и дори “5D” техника. 

Аз и моят екип преминахме през много и различни обучения през последните 10 години, за да отговорим на стандартите и изискванията на нашите клиенти. Натрупаните знания и професионализъм ни позволяват да водим собствени курсове по миглопластика във Варна, в които да предадем своя опит и да повишим квалификацията на курсистите си.

Моят сайт – „Lash Boutique - Женя Мянкова“ успешно се налага като онлайн магазин за продажба на висококачествени продукти и консумативи за миглопластика, изпитани и използвани лично от мен в практиката ми. 

Сигурно вече се питате каква техника е „Косъм по косъм“ и какво пък означава 2 или 3D обем? 

Това са две различни техники на поставяне на изкуствени мигли, които моделират очите по различен начин. 

Техниката „Косъм по косъм“, създава естествена визия, тъй като поставянето на миглите става чрез апликиране на единични удължители на всяка подходяща естествена мигла. При тази миглопластика се увеличава дължината и обема на миглите, а очите придобиват по-изразителен поглед. Техниката изисква качествени и правилно подбрани по дължина, дебелина, извивка и начин на разположение изкуствени миглички. Създадена от японските козметолози, техниката „Косъм по косъм“ визуално отваря тесните очи, а големите очи получават бадемова форма. Нейната практичност, натуралност и ефективност я превръщат в любима процедура на повечето жени по света.

Методът „2D“ използва залепянето върху всеки един косъм от естествените мигли на сноп от 2 косъмчета. Така естествените мигли придобиват гъстота и плътност като след двойно минаване със спирала. В миглопластиката „2D“ техниката се избира от дамите като първи опит за преценка как ще стоят по-гъсти мигли на очите, както и при явно колебание, коя техника да изберат. 

При „3D“ сноп от 3 косъмчета се залепят върху всеки един косъм от естествените мигли. Тук погледът става по-кукленски наситен и придава съблазън на лицето. В миглопластиката „3D” поставянето на мигли може да се използва и от дамите с къси и редки мигли, тъй като превръща миглите в добре подредени, обемни и пухкави ресници.

От изключителна важност е използваните мигли да са съобразени с дължината, дебелината и извивките на естествените мигли на клиентката. Формата на очите също имат специфики, които е добре да се обсъдят със специалиста преди процедурата при взимането на крайно решение за избраната миглопластика.

Миглопластиката сама по себе си не е вредна. При използвани качествени консумативи като мигли, лепило и др., редовна стерилизация на използваните инструменти, висок професионализъм на козметолога, процедурата протича безболезнено, а крайния резултат е естетичен и дълготраен. Преди подлагането на миглопластика, в нашия салон Lash Boutique - Женя Мянкова задължително се прави алергичен тест за чувствителност към използваното лепило. Поставяните мигли в салоните ни са ултра леки, което дава възможност за залепяне на повече от една изкуствена мигла на една естествена без да я уврежда.

 Ако искате да научите повече за курсовете за миглопластика – заповядайте на сайта ни – https://myankova.com/. А за да си подарите елегантна визия, на телефон 088 675 4370 може да се запишете за час за избраната миглопластика, официална прическа, професионален грим или микропигментация. 

Може би статията не отговаря на всички възникнали въпроси? Няма проблем – може да ги зададете във фейсбук и инстаграм страницата ни - https://www.facebook.com/jenya.myankova/ и https://www.instagram.com/sculptor.lashes.bg/. Тук може да  разгледате и портфолиото ни!

Copyright 2021 - Lifetime.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram