Какво представлява лазерната епилация за мъже?

Лазерната епилация е един от най-безопасните и ефективни методи за премахване на нежеланото окосмяване по тялото. Този усъвършенстван метод за обезкосмяване е отказал много хора от традиционните методи за обезкосмяване като кола маска и бръснене, кремове за обезкосмяване и др. Лазерите работят най-добре от всички методи за премахване на нежеланото окосмяване и осигуряват дълготрайни резултати. Обезкосмяването на лицето е важна част от външния вид на мъжа. Лазерната епилация за мъже от Vivian Derma е надеждно решение, което спестява време и пари, изразходвани за редовни посещения на салона. С помощта на усъвършенстваните лазери всеки мъж може да се отърве и от врасналите косми - често срещан проблем, който се появява след епилация или бръснене и при двата пола. Колкото по-ново поколение е лазерът, толкова по-оптимални са резултатите.

Лазерна епилация за мъже

При лазерната епилация, светлинната енергия на лазера прониква през стълба на косъмчета, за да изгори фоликула. За големи зони като гърба, гърдите, краката, ръцете процедурата може да отнеме повече време в сравнение с лицето, подмишниците и слабините. Не е тайна, че процедурата обезкосмяване на гръб е една от най-търсените от мъжете. Обикновено една процедура за лазерна епилация мъже отнема от 15 минути до 2 часа, в зависимост от целевата зона. Съществуват различни технологии, насочени към различни типове косми и цветове на кожата. Резултатите от лазерната епилация са трайни, но за да се запазят, са необходими няколко процедури за поддържане на резултатите.

В кои области може да се приложи епилация за мъже с лазер?

Огромни разлики в областите, които могат да се подложат на лазерно обезкосмяване, между мъжете и жените, няма. Жените си правят лазерна епилация на крака, ръце, корем, интим, мъжете - също. Като допълнителна процедура при мъжете може би е само гърба, който рядко е с по-силно окосмяване при жените. Нека да разгледаме подробно по-честите области, които мъжете предпочитат да епилират.

Лице

Третирането на лицето с лазер не е ограничена процедура само за жени. Мъжете, които имат твърде много или твърде непокорни косми по лицето, също могат да изберат лазерна епилация на лице. Лазерното оформяне на брада е една от най-популярните процедури сред мъжете. Тя помага за осигуряването на остра и добре очертана линия на брадата. Така не е необходимо да се бръсне излишното окосмяване всеки ден, за да изглежда мъжа поддържан.

мъж преди лазерна епилация

Стомах или линията на корема

Отстраняването на окосмяването по корема с кола маска или бръснене е болезнено и изисква повтарящи се процедури. Най-добрият вариант е да се подложите на усъвършенствано лазерно обезкосмяване и да спестите време и пари. Лазерната епилация на корема дава успешни резултати и се счита за много по-безопасна от другите налични методи за обезкосмяване.

Гърди

Някои мъже предпочитат да имат гладки, неокосмени гърди, докато други желаят просто да имат малко по-тънки косми по гърдите. Лазерната епилация е персонализирана процедура, която премахва нежеланото окосмяване на гърдите. При многократни процедури растежът на космите може да намалее почти до нула. Новото окосмяване, което израства е много фино и почти незабележимо. Така че ефектите при процедурата за лазерна епилация на гърдите при мъжете е доста задоволителна. Тя отнема по-малко от час.

Гръб

Мъжете често търсят процедура за лазерна епилация на гърба. Прекомерното окосмяване по гърба може да ги накара да се чувстват притеснени и да им попречи да покажат физиката си. Лазерът им помага да се отърват от окосмяването по гърба и да постигнат гладка кожа без косми завинаги.

Лазерната епилация на цялото тяло отнема време. Ако сте решили да предприемете такава стъпка, тогава трябва да знаете, че цената е висока, но в дългосрочен план ви излиза много по-евтино, защото ще спестите от кола маска и бръснене. Освен това ще спестите и време, за да правите гореспоменатите две неща, защото просто няма да се налага.

Студио за Лазерна Епилация Vivian Derma

Web: https://vivianderma.com/

Адрес: ул. „Хенрих Хершкович“, 4000 Център, Пловдив

Работно време: понеделник до събота от 10:00 до 18:00 ч.

Телефон: 0999 900 096