Купи Grohe и получи предимство в банята и кухнята

В продължение на десетилетия GROHE е на върха на списъка, когато става дума за издръжливи, надеждни, красиви и иновативни водопроводни продукти. Днес собствениците на жилища и професионалистите гледат на GROHE, като най-доброто в домовете и бизнеса.

Пазарувайте от Bg-maistor.com продукти на GROHE.

Създадена през 1936 г. от Фридрих Грое, GROHE оттогава е изградила репутацията си на фаворит във водопроводната индустрия. Използва само най-добрите материали, създава авангарден външен вид с реномиран вътрешен дизайнерски екип и разполага с технологии и продукти, които гарантирано ще издържат изпитанието на времето. Продуктите на GROHE за баня включват смесители за мивка, смесители за вана и душ, душ системи, душ панели, пълнители за вана и аксесоари за баня.

GROHE предлага и редица различни видове кухненски кранове

.

Кухненски кранове GROHE

Ако вашата кухня прилича на днешната средна кухня, това вероятно е сърцето на дейността в дома. И като център на вашия дом, кухнята трябва да се похвали с красива и функционална фокусна точка. Кухненските кранове GROHE предлагат точно това и много повече. Това са предимно едноръкохваткови кухненски кранове, всеки от които има месингова конструкция. Кухненските смесители GROHE включват функции като изтеглящи се чучури, странично пръскане и минималистични дизайнерски елементи.

Кухненският кран е централен елемент в кухнята, а GROHE разполага и с редица кранове, които се допълват по стил и функция. Бар крановете GROHE са перфектният помощник за основен кухненски кран и обикновено се разполагат на кухненския остров. Тези тела са с по-малки размери и могат да направят всичко, което може да направи основният кухненски кран. Пълнителите за тенджери GROHE също са много полезни в процеса на приготвяне на храна. Тези кранове се монтират на плота или на стената близо до котлона и пълнят тенджери за готвене с вода, като елиминират необходимостта да теглите пълна с вода тенджера от кухненската мивка до плота. А смесителите за мивка GROHE са по-малки тела, използвани за доставяне на топла и студена вода или само студена вода.

Смесители за баня GROHE

Банята е мястото, където GROHE наистина блести. Започнете от крана за баня, където GROHE осигурява перфектното изживяване при подаване на вода. Конструкция от месинг, безупречна функционалност и зашеметяващи дизайнерски елементи се комбинират, за да придадат на смесителите за баня на GROHE вида и постоянната надеждност, които изглеждате очаквани. Смесителите за баня GROHE се предлагат по ваш избор между единична ръкохватка или двойна ръкохватка, както и различни конфигурации, като например един отвор, централен, широко разпространен, както и уникалната стойка за стена.

Смесителите за вана и душ GROHE пренасят удивителния външен вид в другата основна част на банята. От многофункционални душове до душове Rainshower, всеки смесител за вана и душ GROHE е идеално допълнение към темата на всяка баня. Всички тези приспособления с балансирано налягане включват чучур за отклоняваща вана и много от тях са съвместими с ADA с тяхната единична дръжка.

И ако търсите смесители само за душ, GROHE също може да ви помогне. Ако харесвате това, което предлагат смесителите за вана и душ, получавате същото качество и впечатляващи дизайнерски елементи и функции в смесителите само за душ GROHE.

Има няколко неща, които са толкова релаксиращи, колкото доброто потапяне във вана и GROHE прави възможно да го направите бързо, като същевременно осигурява добър външен вид, достоен за фокусна точка. Пълнителите за вани за стенен монтаж GROHE са приспособления с една ръкохватка, много от тях са оплаквания от ADA и могат да допълнят всеки съществуващ кран и приспособление в банята. И много от пълнежите за римски вани на GROHE (или монтирани на палубата пълнители за вани) включват ръчен душ за допълнителна гъвкавост.

Душ системи и душ панели GROHE

Едно от най-търсените тела за баня е душ системата, като GROHE е начело. Душ системите GROHE въплъщават стил, изтънченост, лукс и надеждност. Те се предлагат с множество дръжки (много от тях са съвместими с ADA), многофункционални или Rainshower душове, ръчни душове и множество спрейове за тяло. Потърсете душ системи GROHE, които са с балансирано налягане с превключвател и термостатични с контрол на обема.

Душ панелите GROHE също включват много от луксозните душ системи и ги включват в един панел. Душ глава, ръчен душ, дръжки и въртящи се спрейове за тяло. Всичко може да се намери на един панел за ваше удобство.

Аксесоари за баня GROHE

Нито една баня не е завършена без пълния си набор от аксесоари за баня. Аксесоарите за баня GROHE помагат на банята да стане организирана и добавят богатство от естетическа стойност с дизайнерски елементи, специално изработени да допълват съществуващите тела. От GROHE щанги за кърпи, хавлии и куки за халати до GROHE сапунерки, сапунерки и държачи за тоалетна хартия, аксесоарите за баня GROHE са проектирани за функционалност и могат да издигнат декора на банята.

Друга причина, поради която GROHE е толкова любим в жилищни и търговски приложения, са неговите иновативни технологии.

Copyright 2021 - Lifetime.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram