Модерно обзавеждане за баня и санитарен фаянс от разнообразни материали

Традиционно обзавеждането за баня и санитарният фаянс се изработват от керамика и дърво, но в днешно време е възможно да се намери обзавеждане за баня от много други материали. По-специално, бетонните и каменните плотове са чудесен вариант за модерно обзавеждане за баня, като предлагат максимална хигиена. Освен това те са издръжливи и могат да бъдат изработени в много различни стилове.

Модерно обзавеждане за баня

Съвременните мебели за баня могат да се намерят в различни стилове. Има няколко колекции, които са по-модерни от други, но всички предлагат определено ниво на функционалност. Например колекцията DIMARCO на Flos е пример за този стил, тъй като се отличава с черно мраморно покритие и бели жилки на лицевата страна, както и с плоски, линейни форми с отворени кубове. Други колекции, като например колекцията WYATT, се отличават с рустикално усещане с финиш от светлосив дъб и линейни форми.

Предварително сглобени шкафове

Ако разполагате с ограничен бюджет, предварително сглобените шкафове за баня са солиден вариант. Те се доставят готови за инсталиране и включват кутия за чекмеджета от твърда дървесина на опашка и кутия за шкафове от шперплат. Освен това те често се предлагат с функции за плавно затваряне.

Шкафове за спално бельо

Шкафовете за спално бельо са чудесен начин да добавите стилен акцент в банята си. Можете да ги монтирате на пода, в стената или дори да ги окачите на тавана. Те се предлагат в различни размери и стилове и могат да бъдат високи или тесни. Пространството за съхранение, което предлагат, е безкрайно и може да допълни дизайна на всяка баня. Можете също така да закупите недовършени шкафове за бельо и да ги боядисате в забележителен цвят, за да придадете индивидуалност на пространството си.

Ъглови подови шкафове

Ъгловият подов шкаф е отлично допълнение към малката баня. Спестяващият място дизайн и вдлъбнатият рафт ви позволяват да увеличите максимално пространството за съхранение, като същевременно създавате стилна и артистична фокусна точка. Тези шкафове също така помагат да се скрият ненужните предмети за баня. Предлагат се в разнообразни дизайни, които да отговарят на личния ви стил.

Рафтове над тоалетната

Рафтовете над тоалетната са отличен начин за създаване на допълнително пространство за съхранение над тоалетната. Обикновено тези рафтове са с правоъгълна форма, но някои могат да бъдат оформени като арки. Ако се опасявате, че правоъгълната форма ще заеме твърде много място, помислете за закупуване на триетажна единица. Те са по-евтини, но ще ви осигурят повече пространство за съхранение. Често тези модули могат да бъдат боядисани или оцветени, за да съответстват на вашия интериор.

Copyright 2021 - Lifetime.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram