Основни причини, поради които клиентите предпочитат часовници Guess

Часовници Guess

Независимо дали търсите часовник, който изглежда старомоден, или часовник, който ви придава винтидж атмосфера, часовниците GUESS могат да бъдат точно това, което търсите. Те са произведени в Япония и разполагат с аналогови механични механизми, които предлагат истинска стойност за вашите пари. Нека разгледаме някои от основните причини, поради които клиентите предпочитат часовници Guess.

Часовниците GUESS се произвеждат в Япония

Часовници Guess - произведени в Япония

Guess часовници са известни с производството на качествени и вечни артикули. Въпреки че продуктите им са от висок клас, те все още са достъпни. Те са създадени от Марчиано, който основава компанията през 1988 г. Часовникът Guess е чудесен избор за жена, която харесва секси стил и качествени материали.

Имат аналогови механични механизми

Часовници Guess - механизъм

Докато повечето часовници Guess използват кварцови механизми, те могат да се предлагат и с механични. Тези модели обикновено разполагат с допълнителни циферблати за секунди и минути. Те могат да се доставят и с кожени, неръждаема стомана или гумени каишки. Материалите използвани за тези часовници са с високо качество. Това ги прави идеални за пазара на модни часовници.

Часовниковите механизми са сърцето на всеки часовник. Те помагат да се запази времето и да се движат стрелките. Механичните часовници използват движението на ръката, докато кварцовите часовници използват електронно движение. Механичните часовници имат циферблат с механична стрелка. Движенията могат да бъдат ръчни или автоматични и често са оборудвани с устройство за ръчно навиване.

Имат винтидж стил

Часовници Guess - винтиджАко сте фен на винтидж визията, тогава ще харесате часовник Guess. Тези многофункционални часовници се предлагат в различни стилове и си подхождат както с костюм, така и с чифт дънки. Много модели се отличават с пронизващи ледено сини допълнителни циферблати и корони с контрастиращи шоколадово кафяви акценти. Те също имат прозорец за дата и огромни маркери за 12 часа, което ги прави универсален избор.

Марката е известна със смелите си дизайни и оказва голямо влияние върху много други модни марки. Можете да съобразите своя часовник Guess с вашето настроение или тоалет с разнообразието от налични цветове, форми и покрития.

Отлична инвестиция

Часовници Guess - отлична инвестиция

Тези часовници са изработени от висококачествени материали и са много по-евтини от други дизайнерски марки. За разлика от дизайнерските марки, които са склонни да таксуват прекомерни цени за фините си механизми, Guess не прави своите часовници от благородни метали, така че ще получите повече за парите си.

Много часовници Guess се захранват от кварцови механизми, така че можете да ги поддържате с години, без да сменяте батериите. Въпреки това, някои модели може да изискват проверки на уплътнението на всеки три години, което ще помогне за предпазване на механизма от повреда от вода. Освен това, часовниците Guess изискват минимални грижи, въпреки че трябва да ги пазите от силни магнити и разяждащи химикали. Правилната грижа ще увеличи дълготрайността на вашия часовник.

Те са моден аксесоар за млади, смели, авантюристични и секси жени

Часовник Guess - за всички дами

Независимо дали търсите спортен или секси часовник, със сигурност ще намерите такъв в Guess. Тези часовници имат нотка елегантност в своя дизайн и стил, но могат лесно да се обличат с дънки и топ.

Ако сте млада, смела, авантюристична и секси жена, часовникът Guess ще бъде основно бижу. Известни със смелите си дизайни, часовниците Guess са вдъхновили много други модни марки. Тези часовници се предлагат в различни цветове, форми и покрития. Това ви позволява да изберете стил, който идеално отговаря на вашето настроение.

Copyright 2021 - Lifetime.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram