Покупка на матраци на промоция и семейният бюджет

пазаруване на матраци онлайн промоция

Едно от първите неща, за които се сещаме, като стане ноември е,  че това е месецът на Черния петък. Безспорно, това е времето за най-големи промоции на матраци, намаления на спално бельо и изгодни оферти за всякакви продукти. Много хора по цял свят чакат да дойде ноември, за да си купят всичко необходимо с отстъпка. Това важи за всякакви стоки – от  дрехи и обувки до обзавеждане и спално бельо. По време на Черния петък почти няма стока, която да не е намалена.

За огромно щастие, повечето електронни магазини, не чакат да стане точно 27 ноември, а пускат намаленията си по-рано. Така, всеки, който иска да се възползва от по-ниските цени и отстъпки може да го направи без да се притеснява, че на самия Черен петък, някой ще купи матракът, който си е избрал преди него. Големите портали и електронни магазини осигуряват необходимото количество стока и се подготвят за увеличения брой поръчки.

Не е рядкост обаче, да трябва да изчакате известно време, преди да получите вашият матрак, когато го поръчате на промоционална цена. Това се случва, защото наличностите се изчерпват от фирмите производители трябва да произведат нови. При всяко положение, вие ще си получите матрака на по-ниската цена и с безкомпромисна изработка.

Скъпи ли са матраците?

На този въпрос няма как да отговорим еднозначно. Редовната цена на един матрак, зависи от материалите, които са вложени в изработката му, от текстила, от размерите му и не на последно място от фирмата производител. Цената на матрак зависи и от това, дали е създаден да се обръща, тоест е двулицев или може да се използва само от едната страна – еднолицев. Можете да намерите добре изработен матрак с пружини E-sleep, който да струва по-малко от 300 лв., както можете да попаднете и на луксозно изделие с няколко слоя в ядрото, което да струва над 1000 лв. Тоест, диапазонът на цените на матраците е огромен и до голяма степен, зависи от вашите предпочитания.

Ако сега обзавеждате спалнята си или направо цялата къща, то най-вероятно сте с ограничен бюджет. Напълно възможно е, да не искате да харчите много пари, точно в този момент, защото обзавеждането и без това ви е излязло по-голям разход от очакваното. Но това не означава, че трябва да правите компромис с матраците. Те са онова нещо, което ви осигуряват добър и пълноценен нощен сън, така че ако държите на него, то помислете дали си заслужава риска. Ако не искате да отделяте голяма сума за матраци, спокойно може да изчакате промоция на матраци и да ги закупите на по-ниска.

Да купим ли матраци на промоция?

Бабите и дядовците ни едно време ни учеха, че стоките на промоция са лоши стоки – или им е изтекъл срока на годност или опаковката им е нарушена или изобщо не са качествени. Днес обаче, промоции не се правят заради тези причини. При електронните магазини и изобщо в онлайн пространството промоциите, като маркетингов инструмент се използват за съвсем различни неща.

Можете да сте напълно убедени, че ако закупите матрак или матраци по време на промоционална кампания, то той ще носи безкомпромисно качество, каквото би носил и ако го закупите през друго време. Избраният матрак ще пристигне при вас с ненарушена опаковка и в прекрасно състояние.

матрак на легло

От друга гледна точка, всеки иска да спести повече пари и ако може един продукт да му излезе по-евтин, защо да изпуска възможността. В крайна сметка, това е и причината, много хора да си изготвят предварително списъци и когато дойде Черния петък, направо поръчват.

Големи отстъпки ли имат матраците на промоция

Обикновено, продуктите, които имат висока цена имат и по-високи отстъпки. Така е и при матраците и спалното бельо. Най-често можете да срещнете отстъпки между 20% и 30%. В много редки случаи до 50%, а само в изключителни – до 70%.

Това на практика означава, че можете да си закупите матрак на половината от стойността му и парите, които сте заделили за два матрака, всъщност да стигнат за 4. Семейният ви бюджет ще бъде пощаден.

Сами се досещате, че ако това се случи по време на пандемия, то е добре дошло за вас. Така ще можете да заделите повече средства за спестявания или да си закупите още нещо, от което сте имали нужда, но не са ви достигали средствата.

Copyright 2021 - Lifetime.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram