Защо е добра идея да добавим подови лампи и лампиони вкъщи

лампион и жена до него

Подовите лампи осигуряват допълнително осветление в холове, трапезарии и дори спални навсякъде по света. Светлината е основен елемент във всеки дом и може да създаде настроение, яркост и перфектен завършек на интериора в помещението. В Lightluxury ще откриете разнообразни подови лампи и лампиони, които могат да ви помогнат дома ви да изглежда точно както сте си мечтали.

Кои са преимуществата на лампионите и подовите лампи?

Едно от многото предимства на този тип осветление е гъвкавостта им. Те могат лесно да се местят от стая в стая, ако прецените, че не ви харесва къде са поставени. Подовата лампа може да се превърне в акцент във всяка стая, създавайки фокусна точка, която се откроява в затъмнен ъгъл например. Лампионите могат да подчертаят и друг акцент в стаята.

Тези подови лампи се предлагат в толкова много различни форми, размери и цветове, че можете лесно да експериментирате с визията на помещението. В стая, която има затъмнен ъгъл или чифт дивани един до друг, един лампион ще озари пространството, правейки го по-гостоприемно и привличайки вниманието.

Важно при избора на този тип осветление е то да допълва останалото осветление в помещението. Ако изберете подова лампа, тогава тя трябва да се слее в унисон с вашите полилеи или други осветителни тела. Основното предимство на този тип осветление е, че може да смекчи светлината в стаята, създавайки настроение. Ако сте седнали да гледате филм по телевизията и не искате ярка светлина, може да включите само подовата лампа.

Има богат избор, от който да избирате, когато става въпрос за дизайн и стил. Има високи лампиони с големи шапки, както и по-ниски модели, създаващ директен светлинен поток. Много интересни са моделите в стил балон, които често се предпочитат за поставяне в хола или трапезарията. Също последните години индустриалният дизайн навлезе много смело в къщите ни и днес лампионите и подовите лампи в такъв стил са изключително популярни. Цветовете на тези осветителни тела могат да бъдат всякакви – от хром до поразително бяло.

Подовите лампи имат удължен живот

Подовите лампи са по-здрави и имат по-дълъг живот. Стойката им обикновено е изработена от метал или дърво, така че могат да издържат на екстремни условия и не се повреждат лесно. Благодарение на здравата и поддържаща основа, тези лампи могат да ви служат години наред.

подова лампа

Тези лампи са универсални

Подовите лампи са не само силни и здрави, но и универсални. Предлагат се в различни стилове за различни цели, като например модели подходящи за офис среда, за декорация, за по-силно осветление и др. Освен това се предлагат с регулируеми опции, така че да можете да използвате лампата според вашите нужди за височина. Подовите лампи могат да осветят цялото ви пространство и да ви позволят да вършите задачите си с лекота.

Те консумират по-малко енергия

Друга полза от използването на подовите лампи е, че те консумират съвсем малко енергия. Тези лампи могат да помогнат за намаляване на сметките ви за електричество и да осигурят по-добро осветление от традиционните светлини. Можете да използвате тези светлини редовно, за да намалите разходите си за електроенергия и да спестите пари.

Предлагат се подови лампи в различни стилове

Ако искате да закупите подова лампа, ще намерите най-различни стилове и дизайни. Решението коя точно е по-подходяща за вас е въпрос на личен стил. Имайки предвид различните дизайни и стилове на подовите лампи, можете да определите кой стил подхожда на вашия домашен декор.

Яркостта може да се регулира

Подовите лампи позволяват да регулирате яркостта в зависимост от вашите изисквания. Независимо дали четете или изпълнявате някаква друга задача, можете лесно да регулирате силата на светлината в зависимост от вашите нужди. За тази цел трябва да закупите подова лампа, която се доставя с функция за регулиране на яркостта.

 

Copyright 2021 - Lifetime.bg
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram